Dorpsdag

Op de eerste zaterdag van de grote vakantie zet Wommelgem de zomer goed in.

Op zaterdag 30 juni gonst het op en rond de Kerkplaats van de bedrijvigheid. Gezellig kuieren langs kraampjes, kermisattracties en randanimatie. Dat is de Dorpsdag.

Van 16 tot 21 u. moet je in het centrum van Wommelgem zijn. In de Dasstraat vind je een heuse rommelmarkt met uitsluitend kinderspullen en speelgoed.

Op de Kerkplaats kunnen kinderen zich vier dagen lang uitleven op de kermis. Van zaterdag 30 juni t.e.m. dinsdag 3 juli kunnen ze naar hartenlust eendjes vissen, botsen met de botsauto’s of de lucht in met de trampoline.

Aan randanimatie is er zeker ook geen gebrek. Het kan zijn dat je kleine spidermannen, clowns of prinsessen tegenkomt. Geen zorgen, dat zijn allemaal kinderen die langs de grimeerstand zijn gegaan. Een ballonclown tovert simpele ballonnen om tot ware kunstwerken.

Verkoop je kinderspullen en speelgoed

Tijdens de Dorpsdag toveren we de Dasstraat om tot een heus (verkoops)paradijs van kinderspullen. Reserveer snel je plekje via het e-loket (vanaf maandag 16 april t.e.m. donderdag 15 juni). Deelnemen is gratis. Maximum 1 tafel per gezin. Opgelet, het aantal plaatsen is beperkt!