Doe mee aan de 10.000 stappenclash!

Gepubliceerd op vrijdag 27 april 2018 9.05 u.
Van 1 tot en met 31 mei stapt Wommelgem virtueel de wereld rond in de 10.000 stappenclash. Beweeg je mee? Stappen is immers een bijzonder laagdrempelige manier om meer te bewegen en gezonder te leven. Zet je beste beentje dus voor en stap Wommelgem mee naar de titel ‘Actiefste gemeente'.

Hoe deelnemen?

Je kan je gratis registreren op de website van 10.000 stappen. Sluit je aan bij de groep ‘Wommelgem’ om jouw stappen te laten meetellen met het Wommelgems totaal. Je kan er ook de stappen van je vrienden, familie of collega’s volgen door zelf een groep samen te stellen.

Gebruik je liever een app op je smartphone? Download dan de 10.000 stappen-app en meld je aan. Als je al een Google Fit-app of Health-app hebt, moet je die enkel met de 10.000 stappen-app synchroniseren. Tellen gebeurt dan volledig automatisch. Je kan ook handmatig je aantal stappen ingeven. Wanneer je bijvoorbeeld gaat zwemmen, heb je je smartphone immers niet bij je.

Doe de 10.000 stappen-motivatiezoektocht rond het Fort

Op zoek naar motivatie? Daar hebben wij de ideale oplossing voor! Rond Fort 2 zal je vanaf vrijdag 4 mei een motivatiezoektocht kunnen afleggen. Kinderen gaan op zoek naar de verborgen dieren, volwassenen puzzelen met de verborgen letters een woord ineen. We verloten leuke prijzen onder de kinderen en volwassenen die een juist antwoord instuurden. Onderweg ontdek je ook leuke tips om aan je 10.000 stappen per dag te komen.