Vaccinaties tegen het coronavirus

De vaccinatiecampagne voor de brede bevolking is gestart. De hoogste leeftijdscategorieën kregen hun uitnodiging opgestuurd. De medewerkers en vrijwilligers van het vaccinatiecentrum staan klaar om je ontvangen.

Ook bij het maken van je afspraak of het vervoer dat geregeld moeten worden, staan we voor je klaar. De medewerkers van het vaccinatiecentrum, te bereiken via het telefoonnummer op je uitnodiging, of de onthaalmedewerkers van Lokaal Bestuur Wommelgem kunnen je ook telefonisch bijstaan als je er niet uit geraakt.

We vragen je wel om de instructies op de brief eerst zelf of met ondersteuning van je huisgenoot nauwkeurig te volgen, of de antwoorden op de veelgestelde vragen te raadplegen. Zo raken onze diensten niet overbelast en kunnen we zeker hulp bieden aan iedereen die dat echt nodig heeft. Uiteraard helpen we je graag verder als je vragen hebt of moeilijkheden ervaart.

Rondleiding in het vaccinatiecentrum Spoor Oost

We verzamelen hieronder alle nuttige informatie in drie aparte pagina's. Je kan alles rustig nalezen of gericht zoeken als je een vraag hebt. Ben je benieuwd hoe het binnen in het vaccinatiecentrum zal verlopen? Sven De Ridder laat het in dit filmpje zien!