Brieleke wordt tijdelijke vaccinatielocatie op 23 april

Wat

Ben je minder mobiel en heb je geen hulp om naar het vaccinatiecentrum Park Spoor Oost te geraken? Dan kan je een afspraak maken om op 23 april in Wommelgem je vaccinatie te krijgen. In de danszaal van het Brieleke wordt op die dag een tijdelijke vaccinatielocatie ingericht.

Zo bieden we een oplossing voor personen die niet op Spoor Oost kunnen geraken en geen vervoer kunnen regelen bij vrienden of familie. Wommelgem is als één van de eerste gemeenten aan de beurt op 23 april. 

Hoe vraag je een afspraak in het Brieleke aan?

Opgelet: we herhalen nogmaals dat een afspraak in het Brieleke enkel mogelijk is voor personen die absoluut op geen enkele manier in Spoor Oost kunnen geraken.

  1. Je kan enkel een afspraak maken voor een vaccinatie in je buurt wanneer je al een uitnodigingsbrief ontvangen hebt. Hou je brief en identiteitskaart bij de hand en bel naar het nummer van de infolijn (tel. 03-435 95 55).

  2. De medewerker van de infolijn zal steeds met jou bekijken of er toch geen mogelijkheid is om naar het vaccinatiecentrum in Antwerpen te geraken. Zo ben je misschien nog sneller geholpen. Je kan alle vervoersoplossingen ook altijd even nalezen op onze website. Daar vind je info over de prijsafspraken met taxifirma's, openbaar vervoer met minimale overstap, de mindermobielencentrale en andere vervoersopties.

  3. Lukt geen enkele van opties voor jou? Dan boekt de medewerker je afspraak in de tijdelijke vaccinatielocatie in. Je krijgt nog een bevestiging via mail.

Wat als je nog geen uitnodiging gekregen hebt?

Momenteel zal je nog geen afspraak kunnen inboeken. Je hebt immers de code op je brief nodig. Bel naar de infolijn wanneer je je brief ontvangen hebt. Zij zullen samen met jou naar een oplossing zoeken.

Wat als je je huis om medische redenen niet kan verlaten en gevaccineerd wil worden?

Bespreek die vraag zeker met je huisarts. Hij of zij zoekt samen met jou naar een oplossing.