Brandweer: alternatieve actie voor het goede doel

Gepubliceerd op donderdag 5 november 2020 17.29 u.
COVID-19 heeft dit jaar voor iedereen roet in het eten gegooid en ons dagelijks leven op zijn kop gezet. Zo moet de brandweer ook aankondigen dat de jaarlijkse ontbijtmandenactie niet kan doorgaan. Ze hebben echter een alternatieve actie voor het goede doel opgezet.

Veel kansarme gezinnen hebben het dit jaar nog moeilijker gekregen en de brandweer wil daarom toch iets ondernemen om het voor de kinderen die het niet breed hebben wat aangenamer te maken. De Wommelgemse brandweervrienden lanceren daarom een oproep: “Lieve mensen, laat ons proberen om er samen voor te zorgen dat ieder kind uit zo’n minderbedeeld gezin toch een leuk verjaardagscadeau of sinterklaasgeschenk kan krijgen!”

Koop een cadeau voor het verjaardagspakket

Feestvarken vzw is een organisatie die verjaardagspaketten samenstelt voor kinderen tussen 3 en 12 jaar uit de omgeving die in armoede leven. Ook het OCMW van Wommelgem werkt met deze organisatie samen. Je kan hen op twee manieren steunen. Je kan zelf een nieuw speelgoedje (géén tweedehands) aankopen en het in onze kazerne bezorgen op woensdagnamiddag tussen 14 en 15 u., op woensdagavond tussen 19 en 20 u. of op zaterdagmiddag tussen 11 en 12 u.

We wijzen je er wel op dat alles op een veilig manier dient te gebeuren: draag een mondmasker, hou afstand van anderen en ga niet binnen in de kazerne. Je kan ook rechtstreeks een kleine bijdrage storten op de rekening van Feestvarken vzw op BE76 3631 2705 6195. De actie loopt van 31 oktober tot en met 2 december. De Wommelgemse brandweervrienden danken je bij voorbaat!

Meer info?

Wommelgemse brandweervrienden
Rollebeekstraat 9
gsm 0493-30 35 74 of 0484-97 92 88
www.feestvarkenvzw.be