BoWo-Fortrun

Wat

De 31ste editie van de "Vlaamse veldloopweek voor scholen is weeral voorbij. De "Vlaamse veldloopweek voor scholen" is een initiatief van MOEV en Sport Vlaanderen in nauwe samenwerking met de gemeente- en stadsbesturen, de sportdiensten, het ISB, de VAL, Schoenen Torfs en het VBT.

Op donderdag 26 september 2019 werd er samen met de sportdienst van Borsbeek voor de zevende keer een intergemeentelijke scholenveldloop georganiseerd. In 2018 werd het hele concept van een scholenjogging omgegooid naar een hindernissenloop, de BoWo-Fortrun. 

De kinderen lopen met de klas en de leerkracht de hindernissenloop waarbij de nadruk wordt gelegd op de beleving en het teamgebeuren: samen vertrekken en samen aankomen. Onder het motto 'deelnemen is belangrijker dan winnen' krijgt iedere deelnemer een appel en water en wordt er van elke klas een groepsfoto getrokken.

Wij kijken alvast uit naar de volgende editie. 

Melding sluiten

Vaccinatiecampagne voor de brede bevolking van start

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne voor Wommelgem op deze overzichtspagina 

  • Je ontvangt een uitnodiging van het Agentschap Zorg en Gezondheid per brief. Momenteel krijgen de hoogste leeftijdscategorieën hun uitnodiging.
  • Heb je problemen om online een afspraak te maken? Neem contact op met de vaccinatiehelpdesk via het telefoonnummer op je uitnodiging.
  • Heb je geen vervoer naar het vaccinatiedorp? Alle vervoersopties kan je op deze pagina nalezen >>

Bekijk het overzicht van de geldende coronamaatregelen 

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne