Bereikbaarheid van je woning tijdens de werken

De werfzone rond het kruispunt is kleiner dan tijdens de eerste fases van de werken. Dat is goed nieuws voor de omwonenden, want zo wordt er voor een beperkter aantal huizen gewerkt. Ligt je woning toch in de werfzone? We doen er alles aan om de bereikbaarheid maximaal te houden en voorzien bijvoorbeeld tijdelijke loopbruggetjes of -platen.

Parkeergelegenheid

Enkele parkeerplaatsen bevinden zich in de werfzone en worden ontoegankelijk. Indien je niet over een oprit of garage beschikt, is het mogelijk om net voor de werfzone op de rijweg te parkeren. Dat laten we wel enkel toe als de omwonenden hun garage of oprit nog ongehinderd kunnen in-en uitrijden. Je kan natuurlijk ook op een parkeerplek iets verder van de werfzone parkeren.

De parking van De Lindekens maakt ditmaal deel uit voor de werfzone en zal niet toegankelijk zijn. Wel kan je parkeren in de berm van de Van Tichelenlei. Aan de overzijde van het kruispunt in de Nijverheidsstraat voorzien we ook de mogelijkheid om je auto te parkeren op parking 2 van Bema Graphics.

Inwoners Immerseelstraat: doorsteek via rotonde Autolei

De reguliere in- en uitrit van de Immerseelstraat zal tijdens de aanleg van de rotonde afgesloten zijn. In april werd de Immerseelstraat al even toegankelijk gemaakt vanaf het rondpunt op de Autolei. Daarom stellen we de doorsteek via de Autolei opnieuw open gedurende de werken. Deze nieuwe toegang tot de Immerseelstraat is enkel toegankelijk voor inwoners of klanten van de handelszaken, want verder rijden naar de Van Tichelenlei is niet mogelijk, ook niet voor fietsers.