Bekendmaking publieke raadpleging GRUP Leidingstraat Antwerpen-Ruhr

Gepubliceerd op maandag 1 maart 2021 16.47 u.
De Vlaamse Regering keurde op 18 december 2020 de startnota goed voor de opmaak van het GRUP Leidingstraat Antwerpen-Ruhr (Geleen).

Dit GRUP heeft als doel een reservatiestrook vast te leggen voor een ondergrondse leidingstraat tussen de haven van Antwerpen tot aan de grens met Nederland (Geleen) en verder door tot in het Ruhrgebied. Voor meer info over dit project kan je deze flyer (PDF) raadplegen.

Over de startnota wordt het publiek geraadpleegd in de periode van 2 maart 2021 tot en met 30 april 2021. Er wordt een digitaal publiek participatiemoment (webinar) georganiseerd op donderdag 25 maart, dinsdag 30 maart (volzet) en dinsdag 6 april, telkens van 19 tot 21 u.

Ondertussen werden nog enkele bijkomende data vastgelegd voor een digitaal participatiemoment op donderdag 8, dinsdag 13 en donderdag 15 april van 19 tot 21 u. Inschrijven is verplicht en kan via de website van Omgeving Vlaanderen. Op deze website vind je tevens meer informatie over de startnota. 

Iedereen kan reageren op de startnota tot en met 30 april 2021 via één van de volgende kanalen:

  • Via het online formulier
  • Per brief naar: Departement Omgeving Afdeling Gebiedsontwikkeling, Omgevingsplanning- en projecten, Graaf de Ferrarisgebouw, Koning Albert II-laan 20 bus 7, 1000 Brussel
  • Afgeven tegen ontvangstbewijs aan het onthaal van de gemeente, Handboogstraat 36 2160 Wommelgem
Melding sluiten

Vaccinatiecampagne voor de brede bevolking van start

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne voor Wommelgem op deze overzichtspagina 

  • Je ontvangt een uitnodiging van het Agentschap Zorg en Gezondheid per brief. Momenteel krijgen de hoogste leeftijdscategorieën hun uitnodiging.
  • Heb je problemen om online een afspraak te maken? Neem contact op met de vaccinatiehelpdesk via het telefoonnummer op je uitnodiging.
  • Heb je geen vervoer naar het vaccinatiedorp? Alle vervoersopties kan je op deze pagina nalezen >>

Bekijk het overzicht van de geldende coronamaatregelen 

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne