Vakantiewerking 'AxieMaxie'

Tijdens de paas- en zomervakantie kunnen kinderen deelnemen aan een waaier van toffe activiteiten in Wommelgem. 'AxieMaxie' is de naam van dat vakantieprogramma. De mascotte is 'Maxie', je guitige gezel bij alle activiteiten. Waarbij Maxie staat voor 'Actie'.

Sport, crea... doen!

AxieMaxie richt zich vooral op sport- en crea-doeweken. Kinderen kunnen voor de ganse week ingeschreven worden, maar ze mogen er ook één of enkele dagen uitpikken. Het gaat bij AxieMaxie meestal om dagactiviteiten. Inschrijven voor een halve dag is niet mogelijk, tenzij anders vermeld. Op elke dagactiviteit wordt gratis voor- en naopvang voorzien. De kinderen moeten er wel voor ingeschreven worden.

Alle activiteiten zijn in handen van professionele organisaties. Ze worden begeleid door ervaren en gevormde monitoren. De deelnemers zijn ook verzekerd tijdens de activiteiten.

Het aanbod

'Reizen door tijd en ruimte'? Of toch liever 'Binnen en buiten'? Tennis of eerder golf? AxieMaxie biedt voor elk kind wel iets. Alle details vind je in het programmaboekje dat naar alle Wommelgemse kinderen wordt opgestuurd.

Wil je de editie 2018 al eens doorbladeren? Open het PDF-bestand hieronder. Voor bijkomende papieren exemplaren kan je terecht in het gemeentehuis of in de bibliotheek.

Inschrijven?

Bij elke activiteit staan de contactgegevens vermeld. Enkel voor de crea-doedagen van het jeugdatelier schrijf je in via het gemeentelijk inschrijvingsplatform I-school. Klik daarvoor bovenaan op 'Online inschrijven'.