Vakantiewerking 'AxieMaxie'

Wat

Opgelet: het is verplicht om in te schrijven voor de 4 dagen omwille van de huidige coronamaatregelen.

Tijdens de paas- en zomervakantie kunnen kinderen deelnemen aan een waaier van toffe activiteiten in Wommelgem. 'AxieMaxie' is de naam van dat vakantieprogramma. De mascotte is 'Maxie', je guitige gezel bij alle activiteiten. Waarbij Maxie staat voor 'Actie'.

Sport, crea... doen!

AxieMaxie richt zich vooral op sport- en crea-doeweken. Kinderen kunnen voor de ganse week ingeschreven worden, maar ze mogen er ook één of enkele dagen uitpikken. Het gaat bij AxieMaxie meestal om dagactiviteiten. Inschrijven voor een halve dag is niet mogelijk, tenzij anders vermeld. Op elke dagactiviteit wordt gratis voor- en naopvang voorzien. De kinderen moeten er wel voor ingeschreven worden.

Alle activiteiten zijn in handen van professionele organisaties. Ze worden begeleid door ervaren en gevormde monitoren. De deelnemers zijn ook verzekerd tijdens de activiteiten.

Het aanbod

  • Tijdens de paasvakantie, van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 april, spelen we met ronde vormen en af en toe is er ook wel een hoekje af.
  • In juli verkennen we onze dromen. Van maandag 5 tot en met donderdag 8 juli gaan we op droomreis. Wie weet komen jou dromen wel uit?
  • In augustus roepen we magie op in het jeugdatelier. Van maandag 2 tot en met donderdag 5 augustus doen we allerlei experimenten, het lijkt wel toverkunst! Ontdek de wondere wereld van parfums, bijen en nog zoveel meer...

AxieMaxie biedt voor elk kind wel iets. Alle details vind je in het programmaboekje dat naar alle Wommelgemse kinderen werd opgestuurd.

Open het PDF-bestand hieronder. Voor bijkomende papieren exemplaren kan je terecht op het onthaal in de Handboogstraat 36.

Inschrijven?

Bij elke activiteit staan de contactgegevens vermeld. Enkel voor de crea-doedagen van het jeugdatelier schrijf je in via het online inschrijvingsplatform. Klik daarvoor bovenaan op 'Online inschrijven'. Opgelet: de inschrijvingen worden met een week uitgesteld, van 1 naar 8 februari.