Vakantiewerking 'AxieMaxie'

Wat

Opgelet: voor de zomervakantie is het enkel mogelijk om voor de volledige week in te schrijven. Zo zorgen we ervoor dat er vaste contactbubbels ontstaan. 

Tijdens de paas- en zomervakantie kunnen kinderen deelnemen aan een waaier van toffe activiteiten in Wommelgem. 'AxieMaxie' is de naam van dat vakantieprogramma. De mascotte is 'Maxie', je guitige gezel bij alle activiteiten. Waarbij Maxie staat voor 'Actie'.

Sport, crea... doen!

AxieMaxie richt zich vooral op sport- en crea-doeweken. Kinderen kunnen voor de ganse week ingeschreven worden, maar ze mogen er ook één of enkele dagen uitpikken. Het gaat bij AxieMaxie meestal om dagactiviteiten. Inschrijven voor een halve dag is niet mogelijk, tenzij anders vermeld. Op elke dagactiviteit wordt gratis voor- en naopvang voorzien. De kinderen moeten er wel voor ingeschreven worden.

Alle activiteiten zijn in handen van professionele organisaties. Ze worden begeleid door ervaren en gevormde monitoren. De deelnemers zijn ook verzekerd tijdens de activiteiten.

Het aanbod

  • Tijdens de paasvakantie, van maandag 6 tot en met donderdag 9 april, spelen we met ronde vormen en af en toe is er ook wel een hoekje af.
  • In de zomer zijn we van woensdag 1 tot en met zaterdag 4 juli ‘Op weg naar …’. Elke dag beleven we een ander avontuur. Waar ben jij naar op weg?
  • Van maandag 3 tot en met donderdag 6 augustus verkennen we de wereld. Reis je met ons van Europa naar Mexico met een tussenstop in Japan. Pak je koffer voor dit ‘Wereldavontuur’.

AxieMaxie biedt voor elk kind wel iets. Alle details vind je in het programmaboekje dat naar alle Wommelgemse kinderen werd opgestuurd.

Open het PDF-bestand hieronder. Voor bijkomende papieren exemplaren kan je terecht op het onthaal in de Handboogstraat 36.

Inschrijven?

Bij elke activiteit staan de contactgegevens vermeld. Enkel voor de crea-doedagen van het jeugdatelier schrijf je in via het gemeentelijk inschrijvingsplatform I-school. Klik daarvoor bovenaan op 'Online inschrijven'. Dat kan vanaf maandag 3 februari 2020.

Melding sluiten

Samen tegen het coronavirus

Een overzicht van alle maatregelen in Wommelgem

Onze diensten helpen je (van thuis uit) verder

  • Mail je vraag naar de dienst of bel naar het onthaal via tel. 03-355 50 50
  • Gebruik zoveel mogelijk de formulieren van het digitaal loket
  • Dienst burgerzaken werkt enkel op afspraak (en enkel voor dringende documenten)
  • De bib opende opnieuw de deuren, mét voorzorgsmaatregelen
  • De werf, BKO en thuiszorgdienst werken verder met de nodige voorzorgsmaatregelen

Heb je hulp nodig of kan je hulp bieden?

Maak gebruik van ons vrijwilligersnetwerk (vb. voor boodschappen, honden uitlaten, sociaal contact). Lees het artikel (klik hier) voor meer info of via tel. 03-355 50 55.

Naar het digitaal loket