Schrijf je kind in voor vakantiewerking 'AxieMaxie'

Wat

Tijdens de paas- en zomervakantie kunnen kinderen deelnemen aan een waaier van toffe activiteiten in Wommelgem. 'AxieMaxie' is de naam van dat vakantieprogramma. De mascotte is 'Maxie', je guitige gezel bij alle activiteiten. Waarbij Maxie staat voor 'Actie'.

Sport, crea... doen!

AxieMaxie richt zich vooral op sport- en crea-doeweken. Kinderen kunnen voor de ganse week ingeschreven worden, maar ze mogen er ook één of enkele dagen uitpikken. Het gaat bij AxieMaxie meestal om dagactiviteiten. Inschrijven voor een halve dag is niet mogelijk, tenzij anders vermeld. Op elke dagactiviteit wordt gratis voor- en naopvang voorzien. De kinderen moeten er wel voor ingeschreven worden.

Alle activiteiten zijn in handen van professionele organisaties. Ze worden begeleid door ervaren en gevormde monitoren. De deelnemers zijn ook verzekerd tijdens de activiteiten.

Het aanbod

  • Tijdens de paasvakantie, van maandag 4 tot en met donderdag 7 april, gebruiken we onze zintuigen.
  • In juli gaan we op weg naar allerlei plekken zoals de ruimte en onze fantasie. Van maandag 4 tot en met donderdag 7 juli.
  • Van maandag 1 tot en met donderdag 4 augustus gaan we op verkenning in de wereld. Van Australië tot Schotland, niets is ons te gek. 

AxieMaxie biedt voor elk kind wel iets. Alle details vind je in het programmaboekje dat naar alle Wommelgemse kinderen werd opgestuurd.

Open het PDF-bestand hieronder. Voor bijkomende papieren exemplaren kan je terecht op het onthaal in de Handboogstraat 36.

Inschrijven?

Bij elke activiteit staan de contactgegevens vermeld. Enkel voor de crea-doedagen van het jeugdatelier schrijf je in via het online inschrijvingsplatform. Klik daarvoor bovenaan deze site op 'Online inschrijven'. De inschrijvingen starten op maandag 14 februari.