Rock'n Jazz

Rock 'n Jazz betekende vroeger één avond plezier op verschillende locaties in Wommelgem. In het nieuwe concept verspreiden we de optredens niet alleen over verschillende locaties maar ook over het voorjaar en het najaar. Van maart tot en met mei en van september tot en met november vindt er elke laatste zaterdag van de maand op een andere locatie een optreden plaats.

Op zaterdag 25 april om 20.30 u. betreedt SWIFT het podium van Café Familia (Adolf Mortelmansstraat 18). Met veel toewijding en passie brengen ze hun repertoire op de grote en kleinere podia doorheen Vlaanderen met als doel iedereen te laten dansen en het best mogelijke live optreden neer te zetten.

SWIFT vindt zijn ontstaan op de Antwerpse Groenplaats waar een dakloze straatmuzikant altijd te vinden was op zijn vaste stuk straatmeubilair. Deze straatmuzikant was Jonathan Swift, ooit een groot singer-songwriter die meerdere wereldtournees deed met Yes en Black Sabbath in de jaren 70. Hij maakte twee schitterende albums in die periode bij het gereputeerde label CBS. De leden van SWIFT waren de begeleidingsband die deze wereldster met Britse roots met 60's muziek weer heeft kunnen doen schitteren tot zijn dood eind 2010.

Ze zetten nog steeds met succes zijn nalatenschap verder in Antwerpen onder de naam SWIFT. Hun repertoire bestaat vooral uit bekende rock en pop klassiekers van de jaren 70, 80 en 90 zoals die van Golden Earring, Prince, Jimi Hendrix, Faith No More, Spin Doctors, Gary Moore en Steppenwolf.

Meer info?
www.facebook.com/gemeentewommelgem

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Filter op categorie