Start nieuwe reeks Stembevrijding voor vrouwen oktober-december 2019

Je authentieke stem ontdekken en bevrijden van beperkende blokkades
Met plezier spreken en zingen

Ontdek je eigen, authentieke stem
Bevrijd jezelf van beperkende blokkades en overtuigingen
Spreek je waarheid
Sing your heart out!

*****
WAT MAG JE VERWACHTEN?

Je stem is de uitdrukking van wie je in wezen bent. In je stem liggen je diepste verlangens, herinneringen, overtuigingen en ervaringen opgeslagen. Het is jouw unieke instrument om met de buitenwereld te communiceren, je behoeften en verlangens kenbaar te maken. Kortom, met je stem kan je je Waarheid spreken.

Je stem bevrijden betekent dat je alle blokkades die je in de loop der jaren op je stem hebt vastgezet, uit de weg ruimt. Ervaringen uit het verleden, soms van heel lang geleden, hebben er mogelijk toe geleid dat je jezelf de mond snoert. Om graag gezien te worden – of misschien zelfs om te overleven – heb je je stem aangepast tot iets 'aanvaardbaars'. Je hebt geleerd om je vooral in te houden.
En zo is je stem iets geworden dat losstaat van jezelf, van je lichaam, van je hele wezen. Je staat jezelf niet meer toe om écht te spreken – laat staan om te zingen! Want dan stel je je kwetsbaar op, en dat is nou net wat je niet meer wil: gekwetst worden.

Tijd voor verandering!
Om in je kracht te staan, is het belangrijk dat je je eigen stem weer gaat ontdekken en omarmen. Ja, je kunt het en ja, het mag! Het is tijd.
Het is het mooiste geschenk dat je aan jezelf kunt geven. Bevrijd van alle blokkades en oordelen, is je stem een sleutel tot liefde voor jezelf.

In deze reeks gaan we stap voor stap op ontdekking naar je authentieke stem. Je leert hoe je je gevoelige systeem kunt zuiveren en helen door middel van je eigen stem en klank. Door blokkades op je stem te doorleven, krijg je meer ruimte voor wie je werkelijk bent en wordt je authentieke stem steeds meer je eigen instrument voor heling.

En niet alleen dat: je leert ook weer plezier te beleven aan je stem!
Het plezier van samen te klinken, te zingen en te doorleven, in de veilige bedding van een groep vrouwen die hetzelfde verlangen koesteren.

In deze reeks exploreren we :
- de connectie tussen stem en lichaam: beweging – activatie – expressie
- ademhaling en 'steun'
- je natuurlijke stembereik
- expressie via klinkers en 'intoning' – afstemmen in klank
- het bevrijden van blokkerende emoties/patronen
- klank en intentie: je klank bewust toepassen om jezelf te helen
- de klank / kracht van je naam
- de kracht van affirmaties
- klankmeditaties voor ontspanning en balans
- het plezier van samen zingen: mantra's, liederen en chants uit alle windstreken

Belangrijk:
Dit is géén zangles of stemcoaching.
Je hebt géén muzikale achtergrond of zangervaring nodig.
Je hoeft géén noten te kunnen lezen (we zijn zelfs helemaal niet bezig met partituren).
Het enige wat je nodig hebt is een oprecht verlangen om je eigen, authentieke stem te ontdekken en een beetje durf om ze te laten horen

*****
PRAKTISCH

Data: Reeks van 5 dinsdagavonden, telkens van 19.30u tot 21.30u, om de 14 dagen: 8 oktober, 22 oktober, 5 november, 19 november en 3 december 2019
Locatie: WonderWijvenHuis, Driemastenbaan 37, 2160 Wommelgem (www.wonderwijven.be)
Voor wie: vrouwen van alle leeftijden die graag willen thuiskomen in hun authentieke stem
Begeleiding: Mieke Polfliet (Thuis in Jezelf)
Bijdrage: €125 voor de reeks (Je engageert je voor de hele reeks en het hele bedrag. Er kan niet per keer betaald worden. Omwille van de groepsdynamiek kan je een gemiste sessie niet in een andere reeks inhalen)
Inschrijven: per email naar info@thuisinjezelf.be, met vermelding van je naam en telefoonnummer
Betalen: vóór aanvang van de reeks, per overschrijving op rekeningnummer BE56 733 05564 50 88 (BIC KREDBEBB) van Mieke Polfliet, met vermelding van je naam + 'stembevrijding oktober-december 2019'.
Meebrengen: flesje water, warme sokken of pantoffels, eventueel schrijfgerief. Draag makkelijke kledij.

Over de begeleider:
Mieke Polfliet is meertalig lesgever, soundhealer en ritueelbegeleider met een passie voor zingen. Samen met haar man, Stefan Beckers, is zij de bezielster van een praktijk voor persoonlijke groei in Nijlen (bij Lier, Antwerpen). Ze begeleidt o.m. persoonlijke vieringen en rituelen, klankhealings/-relaxaties, workshops, zang- en mantracirkels, cursussen en ceremonieën voor vrouwen.
Ook zingt ze op concerten en evenementen. Samen met de a- capellagroep Keruna bracht ze 2 cd's uit. Meer over Mieke lees je op www.thuisinjezelf.be ('Wie zijn we')

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 125,00
Basistarief: 125,00 €

Waar

Organisatie

Thuis in Jezelf

Filter op categorie