Jean-Pierre Vercauter in het gemeentehuis

Als bulldozerchauffeur aan de haven van Antwerpen kan Jean-Pierre het soms erg druk hebben. Hij is dan altijd opgelucht om te kunnen thuiskomen en daarbij de nodige rust te vinden. Zowel schilderen als gaan wandelen met zijn hond Mocca, geven hem rust.

Jean-Pierre is autodidact en volgde nooit een opleiding in de teken- of schilderkunst. Toch werd het in de lagere school snel duidelijk dat hij vrij goed kon tekenen. Sinds een viertal jaar is het een echte hobby geworden die eerder laat en toevallig is begonnen.

Hij werkt graag met houtskool, maar gaat ook al eens aan de slag met acrylverf. Jean-Pierre heeft geen echte voorkeur voor een bepaald onderwerp, maar houdt van dieren en dat vertaalt zich dan ook in zijn schilderijen.

Het is door toedoen van zijn gezin en vrienden dat Jean-Pierre nu de stap zet om voor het eerst met zijn werken naar buiten te treden. Deze tentoonstelling is een mooi bewijs van zijn kunnen. De uitdaging om in het gemeentehuis zijn werken te tonen, grijpt hij dan ook met beide handen aan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Contact

Organisatie

Gemeente Wommelgem

Filter op categorie