de wondere wereld van lokale helden - kom proeven !

Helden van dichtbij, lokale helden, helden die dingen laten groeien en bloeien, helden die verhalen vertellen, helden die koken voor jou als je geen tijd of zin hebt om in je keuken te staan, helden die ons troost bieden, helden die het leven vieren, helden die ons helpen om krachtig afscheid te nemen.....kortom helden zoals wij allemaal, uit de buurt, allen in hun kracht met hun eigenste kwaliteitenā€¦

Ons programma :

1. BUURDERIJ VORSELAAR EN BUURDERIJ WOMMELGEM vertellen u over hoe je vlot alle lokaal lekkers online kan scoren, van groentjes tot vlees, tot zuivel, tot dranken, tot bereide gerechten enz. en ANNEKE PANNEKE, tovenares van heerlijke lokale gerechtjes, zorgt voor heerlijke proeverkes en voor iedereen aanwezig een zakje #Franskes !
https://www.facebook.com/annekepannekesgerechtjes
https://boerenenburen.be/nl-BE/assemblies/10553

2. T ZWARTHOF, boer beenhouwer, Werner vertelt op ludieke wijze zijn verhaal van veld tot vlees met een proevertje uit eigen toog.
https://zwarthof.be/


3. Marijke De Vertelster

Verhalen vertellen 'pur sang' in onmiddellijke interactie met het publiek.
Marijke Goossens is professioneel verhalenverteller en weeft mythen, sagen en legenden tot begeesterende verhalen alsof je er zelf bij bent.
Een authentiek en bezield vertelster die de luisteraar steeds weet te ontroeren.
Klaar voor een groene en onbespoten biovertelling?
www.devertelster.be


4. Karin Ludwig, De Kracht van afscheid

Samen koken, de tafel dekken en eten want samen eten verbindt, herinneringen proeven intenser. Lekker eten met als basisingrediƫnt liefde. Samen durven kijken naar leven en dood. Samen eten thuis of op verplaatsing, een ontbijt, een barbecue rond een kampvuur of een picknick.
http://www.dekrachtvanafscheid.be/

U bent onze held, kom af en kom samen met ons de held uithangen !
De inkom is gratis maar we vragen om in te schrijven wegens beperkte plaatsen en om te weten hoeveel van die heerlijke proevertjes we mogen voorzien ?

Met dank aan subsidiekorf landbouw, provincie Antwerpen

GRATIS INSCHRIJVINGEN : stuur een mailtje naar ann.change2@gmail.com of laat ons een berichtje via messenger

Tot dan !

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Organisatie

buurderij vorselaar

Filter op categorie