Zet je ‘garagewinkel’ weer open of kom snuisteren

Wil je je herbruikbare spullen voor een prikje kwijt? Begin dan alvast kasten, kelders, zolders en garages op te ruimen en verkoop al je bruikbare spullen in je eigen 'garagewinkel'.

Wommelgemnaren zetten hun spullen die ze niet meer gebruiken te koop en geven ze zo een tweede leven. Hou je van rommelen of ben je gewoon nieuwsgierig, kuier dan zeker eens door de gemeente.

Stal je verkoopbare goederen zoals speelgoed, boeken, huis- en werkgerief en meubelen uit op zondag 28 april van 10 tot 17 u. Elke inwoner mag spullen voor zijn woning - of in zijn garage - aan de man brengen. Let er wel op dat kooplustigen zonder problemen over het voetpad kunnen kuieren. Hou de openbare weg ook zeker vrij.

Wil je meedoen aan de garageverkoop, schrijf dan in via het digitaal loket op www.wommelgem.be (> garageverkoop: inschrijven). Na inschrijving ontvang je een affiche en gekleurde ballonnen in je bus. Met de affiche kan je enkele weken op voorhand al laten zien dat je een deelnemer bent. De ballonnen hang je goed zichtbaar uit op de dag van de verkoop zelf.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Gemeente Wommelgem

Filter op categorie