Mantra's voor deva's en diva's - mantracirkel voor vrouwen

Samen mantra's zingen, vanuit ontspanning en plezier! Geen zangervaring nodig - je bent welkom zoals je klinkt.

Ervaar de helende kracht van samen mantra's zingen!
Je hebt hiervoor geen zangervaring nodig, enkel de bereidheid om je over te geven aan de kracht van de mantra's en aan aan het plezier van samenzingen, vanuit hart en buik.

Mantra's zijn niet zomaar 'liedjes'. Het zijn eeuwenoude gereciteerde lettergrepen, woorden en zinnen uit India, Tibet en China. Omdat ze al van oudsher gezongen worden in een sacrale context, zijn ze opgeladen met krachtige intenties en energie. Je kunt ze dus een beetje zien als een magische spreuk of als een soort gebed.

In deze mantracirkel verbinden we ons in het bijzonder met mantra's voor het scheppende, vrouwelijke principe. We zingen mantra's voor moedergodinnen en deva's uit alle windstreken: Tara, Lakshmi, Durga, Kuan Yin, Sarasvati, Kali... en voor de Deva in onszelf.
Mantra's vol power en levensenergie, maar ook ingetogen mantra's voor mededogen en liefde.

Mantra's zingen werkt als een magneet: je trekt helende vibraties aan die door je hele wezen stromen. Of je nu een deva bent of een diva, al helemaal thuis bent in de spirituele wereld of nog helemaal verankerd bent in het wereldse leven, of alles daar tussenin: mantra's zingen raakt je en beweegt je.

Je zingt of reciteert de mantra's met jouw eigen klank en intentie, waardoor het effect ervan nog sterker wordt. Samen mantra's zingen creëert verbinding, met elkaar en met de universele trilling die door elke mantra stroomt.

De klanken van bijzondere akoestische instrumenten zoals shruti box, tanpura, trom en monochord zorgen daarbij voor een zachte muzikale bedding.

Praktisch
Voor wie: vrouwen van alle leeftijden
Begeleiding: Mieke Polfliet
Bijdrage: €15, vooraf over te maken op rekeningnummer Be56 733 05564 50 88 (BIC Kredbebb) van Mieke Polfliet, met vermelding van je naam + 'mantracirkel 2 april 2019'
Inschrijven: per email naar Thuis in Jezelf, met vermelding van je naam & telefoonnummer.
Meebrengen: flesje water, warme sokken of pantoffels, eventueel een meditatiekussen. Er zijn stoelen ter plekke. Draag best makkelijke kledij.

Mieke Polfliet is ritueelbegeleider, soundhealer en lesgever met een passie voor zingen. Klank en zang lopen als een rode draad door haar leven en werk. Ze volgde een opleiding tot soundhealer bij de International Association of Sound Therapy en verdiepte zich in natuurstem, mantra's en healing voice. Momenteel begeleidt ze klankhealings en klankrelaxaties, zang- en mantracirkels, workshops, cursussen Stembevrijding en retreats in binnen- en buitenland. Ook zingt ze op concerten en evenementen. Met de a-capellagroep Keruna bracht ze 2 cd's uit.
Meer over Mieke lees je op www.thuisinjezelf.be ('Wie zijn we')

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €

Waar

Organisatie

Thuis in Jezelf

Filter op categorie