Kinderen baas op de jeugddag Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Op zondag 9 oktober is het terug de jaarlijkse Jeugddag. We palmen het speelplein Hulgenrode in voor een ontzettend leuke Jeugddag. Kleuters, kinderen, tieners kunnen zich amuseren op de vele leuke attracties, activiteiten. Kruis deze dag dus nu al met fluostift in je agenda aan om al dit spelplezier zeker niet te missen.

Is je spruit een creatieve duizendpoot of eerder een avontuurlijke ontdekker? Of herkent je zoon of dochter zich gewoon in beide beschrijvingen? Op de Jeugddag bieden we leuke activiteiten aan waar iedereen zich in kan uitleven. Kom springen en jumpen op de verschillende luchtkastelen, laserschieten of schieten met echte pijl en boog of creatief knutselen. Of durf jij met de death-ride naar beneden te zoeven?

Ook voor kleine kinderen zijn er een hoop leuke dingen te beleven: de grimestand tovert hen om tot schattige lieveheersbeestjes of stoere draken. Er is een leuk kleuterfietsparcours en de kleuters kunnen een ritje op de paardenkar maken.

Je leest het al, je (b)engeltje zal zich geen minuut vervelen op deze leuke Jeugddag. Kinderen baas dus, maar ook de ouders maken het gezellig op het familieterras. Voetjes onder tafel en wij doen de rest. Het speelterrein is een rookvrije zone. Honden zijn niet toegelaten. Alvast bedankt om hier rekening met te houden en tot dan!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

speelplein Hulgenrode

Organisatie

Lokaal bestuur Wommelgem

Filter op categorie