Ontdek onze rolstoelvriendelijke route

FEESTLIJKE OPENING

Iedereen welkom om op feestelijke wijze onze rolstoelvriendelijke route te ontdekken. Maar dat is nog niet alles, want 5 oktober valt ook net in de tiendaagse van de geestelijke gezondheid.

Op de route zelf zullen er dus enkele dingen te ontdekken zijn die te maken hebben met dit thema. Benieuwd? Starten kan aan één van de drie woonzorgcentra waar er telkens iets te beleven valt. Mis dit niet! Schrijf je dus snel in bij een Woonzorgcentrum of aan het vrijetijdsloket van het Brieleke. Iedereen is welkom!

De drie woonzorgcentra:
- Hof ten dorpe, Welkomstraat 61
- Sint Jozef, Kruizemunt 14
- Wommelgheem, Selsaetenstraat 50

Ben je op zoek naar een activiteit in de buitenlucht? Kan je wat energie gebruiken of zoek je vooral iets om samen te doen met een rolstoelgebruiker? Misschien wil je met de kinderwagen graag een korte wandeling maken? Dan is de route langs de woonzorgcentra zeker iets voor jou! Je spieren, energie, gemoed en hart hebben er deugd van. De route loopt langs de drie woonzorgcentra. Je kan dus kiezen aan welk Woonzorgcentrum je start. Tijdens de route van ongeveer 2,3 km kom je ook enkele banken tegen, zodat je even tot rust kan komen of gewoon even kan genieten van de omgeving.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Filter op categorie