Seizoensopener: Mama's Jasje - 'Het beste moet nog komen'

Bestel tickets voor dit staand concert vanaf 1 juni!

Mama's Jasje scoorde in de jaren negentig een indrukwekkende reeks hits – 'Zo ver weg', 'Zonder verhaal', 'Doe het licht maar uit', 'Als de dag van toen' – en verkocht liefst anderhalf miljoen platen. Het bleef een periode stil rond de band, maar ondertussen is Mama's Jasje helemaal terug!

Voor de band rond zanger Peter Vanlaet was 2020 het jaar van de grote comeback. Zo was er de succesvolle passage in Liefde Voor Muziek en behaalde het album '30 jaar – De jaren van verstand' platina. Begin 2021 werd de band uitgenodigd door radiozender JOE om wekelijks een cover van een hit uit JOE's Top 2000 te brengen.

Deze coverversies werden nog aangevuld met eigen werk en gebundeld op hun nieuwe album 'Spiegel'. Met dat album verzekerde Mama's Jasje opnieuw een plekje in de hoogste regionen van de hitlijsten. Ook de jubileumtournee langs de theaters was helemaal uitverkocht.

Mama's Jasje is dus nog lang niet uitgezongen De warme stem van Peter Vanlaet is immers zoals goede wijn: hij wordt beter met de jaren. Het beste moet dus nog komen!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 25,00

Waar

Vrijetijdscentrum Brieleke

Organisatie

Lokaal bestuur Wommelgem

Filter op categorie