Besturingssysteem Windows 10: Computer - basis

Ben je 50+ en woon je in Wommelgem? Wil je bovendien leren werken met een tablet, smartphone of computer? Schrijf je dan snel in voor één of meerdere van deze cursussen. Je volgt les bij enthousiaste vrijwilligers in kleine groepjes, zodat je de kans krijgt om vragen te stellen. De lessen vinden plaats in de polyvalente zaal van de bibliotheek.

In deze lessenreeks leg je eerst een goede basis en bouw je vervolgens verder aan enkele specifieke vaardigheden. Je ontdekt hoe je het toetsenbord, muis en cursor gebruikt, hoe je teksten maakt en je bestanden (zoals documenten, foto's of muzieknummers) opslaat en ordent in mappen of op een USB stick.

In de vervolg lessenreeks leer je veilig te surfen op het internet (informatie opzoeken en bewaren), een e-mail te ontvangen en verzenden, en je contactpersonen te beheren. Vergeet zeker niet je eigen laptop mee te brengen. Voor de basisreeks betaal je 35 euro, voor de gevorderdenreeks 40 euro.

Kom op maandag 10 januari van 18 tot 20 u. of op dinsdag 11 januari van 14 tot 16 u. naar de gratis infosessie in de bibliotheek. Inschrijven voor een
lessenreeks kan ter plaatse.

• Online kan je inschrijven vanaf 10 januari, via reservaties.wommelgem.be klik vervolgens op
> registreren of inloggen > activiteiten > inschrijven
• Vanaf 11 januari aan het vrijetijdsloket in Vrijetijdscentrum Brieleke.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 35,00

Waar

Bibliotheek Wommelgem

Contact

Organisatie

Lokaal bestuur Wommelgem

Filter op categorie