[geannuleerd] Kom snuisteren op de kerstmarkt

Na overleg met de verenigingen, burgemeester en schepen is er unaniem beslist om de kerstmarkt van zaterdag 18 december niet te laten doorgaan.

De huidige maatregelen leggen niet enkel een mondmaskerplicht op maar het is ook verplicht om te zitten voor iets te drinken of te eten. Zowel de deelnemende verenigingen als het lokaal bestuur vinden het daarom geen haalbare kaart om de kerstmarkt gezellig te laten plaatsvinden.

Door nu al de knoop door te hakken, vermijden we dat de verenigingen al inkopen zouden doen voor de kerstmarkt en zo onnodige uitgaven zouden maken. We hopen ten zeerste dat de kerstmarkt volgend jaar wel plaats kan vinden.

---------------------------------------------------------

Op zaterdag 18 december vindt de jaarlijkse kerstmarkt plaats op de Kerkplaats. Ook dit jaar laten Wommelgemse verenigingen je genieten van winterse gerechten en drankjes. Kom dus zeker eens langs tussen 16 tot 21 u. Nog geen cadeautjes voor onder de kerstboom? Dan biedt de kerstmarkt zeker redding! Je vindt er onder meer kaarsen, wenskaarten en kerst- en decoratieartikelen. De geuren van de kraampjes zullen je ongetwijfeld verleiden tot een hapje of een drankje. We zorgen voor de nodige animatie voor de kleintjes en ook een muziekje zal niet ontbreken.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Kerkplaats, Wommelgem centrum

Organisatie

Lokaal bestuur Wommelgem

Filter op categorie