Barbara Dex - THANK GOD I'M A COUNTRY GIRL

Een avondje vol hartverwarmende countrymuziek

In deze voorstelling verwent Barbara je met een avond vol hartverwarmende countrymuziek. Allemaal van vrouwen!

Barbara Dex en countrymuziek: dat klikt en dat weten we. Denk aan de succestours 'Dollymentary' met Gunther Verspecht waarin ze in de huid kroop van Dolly Parton of aan 'Ode aan Bobbejaan' met Jan De Smet en Guido Belcanto waarin ze zorgde voor de legendarische en onweerstaanbare country-snik van sommige van Bobbejaan Schoepens' liederen. Countrymuziek ligt haar vocaal bijzonder goed. Ze voelt zich aangetrokken tot de uit het leven gegrepen verhalen die kenmerkend zijn voor het genre.

In 'Thank God I'm a Country Girl' plaatst Barbara countryzangeressen op een voetstuk, want is het niet zo dat we té weinig vrouwenstemmen in de eerder conservatieve countrywereld horen? Barbara koestert een enorme bewondering voor countrygrootheden als Dolly Parton, Emmylou Harris, Tammy Wynette, Patsy Cline, Loretta Lynn, Lucinda Williams, June Carter en Cindy Walker.

Opgelet: vanwege de stijgende besmettingscijfers wordt voor alle evenementen in COC Brieleke het Covid Safe Ticket geactiveerd. Meer info over hoe je het Covid Safe Ticket kan aanvragen (telefonisch of via mail) vind je op deze website. Kinderen die geen Covid Safe Ticket kunnen voorleggen, raden we aan om een mondmasker te dragen. Kocht je kaarten voor deze voorstelling, maar wens je niet langer te komen? Twee weken voor de voorstelling krijg je een mail met verdere details van de dienst vrije tijd. Je kan dan gedurende één week je terugbetaling regelen aan het vrijetijdsloket. Zo komen de tickets tijdig opnieuw beschikbaar voor andere ge├»nteresseerden.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,00

Waar

Vrijetijdscentrum Brieleke

Organisatie

Lokaal bestuur Wommelgem

Filter op categorie