Tim Oelbrandt & De studio

Magisch theater op zoek naar het eeuwige leven
Hoe kunnen we ons leven zo lang mogelijk rekken? Sommigen zoeken hun heil in botox, vitaminesupplementen of yoga. Anderen vinden troost in een leven na de dood. 'Brain Freeze' zet onze drang naar eeuwig leven in de schijnwerpers.

Theater, hypnose, illusies, videobeelden en livemuziek zorgen ervoor dat de grens tussen fictie en werkelijkheid vervaagt.

Verwacht van Tim Oelbrandt geen klassieke goochelshow. Hij mengt hypnose, theater én filmprojecties met livemuziek van Lili Grace. De magie doet de grens tussen fictie en werkelijkheid vervagen. Black Mirror, maar dan echt.

Tijdens 'Brain Freeze' zit je voortdurend op het puntje van je stoel tot je misschien zélf op het podium gevraagd wordt. Tim leest je diepste gedachten, hij manipuleert de vrije wil en downloadt zomaar je herinneringen. Zelfs die zijn niet veilig met hem in de buurt. Maak dit mee, je gelooft je eigen ogen niet!

Tim Oelbrandt is geen onbekende in de underground magic community. Nu leert ook het grote publiek hem kennen. Zijn eerste magische theatervoorstelling 'Heen en terug' viel bij jong en oud erg in de smaak. Daarnaast is hij ook magic consultant voor diverse theater- en tv-producties. Zo werkte hij mee aan de reeks 'Nicholas' en 'Dat belooft voor later' op VTM en 'Donovan' op RTL.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 13,00
+65 - 10,00 euro

Waar

Vrijetijdscentrum Brieleke

Organisatie

Lokaal bestuur Wommelgem

Filter op categorie