Kom je amuseren op de jeugdag op 10 oktober! Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Op zondag 10 oktober is het eindelijk terug zo ver. Na lang wachten is het terug mogelijk om evenementen te organiseren. We palmen tussen 13 en 17 u. het speelplein Hulgenrode in voor een ontzettend leuke Jeugddag. Kleuters, kinderen, tieners: alle kinderen van 4 tot 14 jaar kunnen zich amuseren op de vele leuke attracties, activiteiten en kindershows. Kruis deze dag dus nu al met fluostift aan in je agenda om al dit spelplezier zeker niet te missen.
Is je spruit een creatieve duizendpoot of eerder een avontuurlijke ontdekker? Of herkent je zoon of dochter zich gewoon in beide beschrijvingen? Op de Jeugddag bieden we leuke activiteiten aan waar iedereen zich in kan uitleven. Kom spingen en jumpen op de verschillende luchtkastelen, laserschieten of schiet met echte pijl en boog of liever creatief knutselen. Of durf jij met de death-ride naar beneden te zoeven?
Ook voor kleine kinderen zijn er een hoop leuke dingen te beleven: de grimestand tovert hen om tot schattige lieveheersbeestjes of stoere draken, er is een leuk kleuterfietsparcours of de kleuters kunnen een ritje maken op de paardenkar.
Je leest het al, je (b)engeltje zal zich geen minuut vervelen op deze leuke Jeugddag in domein Hulgenrode ('t Serclaesdreef 34). Kinderen baas dus, maar ook de ouders maken het zich gezellig op het familieterras. Voetjes onder tafel en wij doen de rest. Het speelterrein is een rookvrije zone en zijn honden niet toegelaten. Alvast bedankt om hier rekening met te houden en tot dan!
Gezien de corona-epidemie nog niet volledig voorbij is, gaat het evenement door onder voorbehoud. We houden nauwlettend de richtlijnen en cijfers van de Vlaamse overheid in de gaten waarbij er de mogelijkheid is dat de Jeugddag alsnog geannuleerd wordt.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

speelplein Hulgenrode

Organisatie

Lokaal bestuur Wommelgem

Filter op categorie