Jackie Bouvier Kennedy Onassis Tempelsman

Jackie groeide op in een high-society gezin. Haar vader had een grote invloed op haar. We kennen Jackie natuurlijk als First Lady van de U.S.A.. Een iconisch beeld is hoe ze gekleed in een Coco Chanel mantelpakje op de open auto kruipt na de moordaanslag op haar man. Later zal ze een relatie hebben met de Griekse reder Aristoteles Onassis, die toen nog bevriend was met de opera-diva Maria Callas. De impact van de aanslag op de president blijft wegen op de psyche van Jackie. Onrechtstreeks leiden haar gesprekken met Robert McNamarra tot de vrede in Vietnam. In de laatste jaren van haar leven zal Jackie een relatie hebben met Maurice Tempelsman.

Praktisch: dinsdag 27 april 2021

De dag voor de lezing ontvang je van ons een mail met de link.
Twijfel je of voel je je onzeker bij al dit digitale werk, meld dit dan bij de inschrijving en we helpen je graag via de telefoon verder.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Davidsfonds Wommelgem + Borsbeek

Filter op categorie

Melding sluiten

Vaccinatiecampagne voor de brede bevolking van start

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne voor Wommelgem op deze overzichtspagina 

  • Je ontvangt een uitnodiging van het Agentschap Zorg en Gezondheid per brief. Momenteel krijgen de hoogste leeftijdscategorieën hun uitnodiging.
  • Heb je problemen om online een afspraak te maken? Neem contact op met de vaccinatiehelpdesk via het telefoonnummer op je uitnodiging.
  • Heb je geen vervoer naar het vaccinatiedorp? Alle vervoersopties kan je op deze pagina nalezen >>

Bekijk het overzicht van de geldende coronamaatregelen 

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne