Activiteiten en kampen

Wat

In en rond Wommelgem worden er heel wat activiteiten en kampen georganiseerd waar kinderen van verschillende leeftijden hun gading in kunnen vinden. Hieronder vind je kort een omschrijving naar de verschillende organisaties. Klik op de link om meer details te weten te komen.

  • Jeugdatelier en Artiest: In het jeugdatelier kunnen kinderen van het 1ste leerjaar tot en met het 6e middelbaar hun creatieve kriebels ontplooien, in een ongedwongen en stimulerende sfeer. Klik hier voor meer informatie over het Jeugdatelier.

  • AxieMaxie: AxieMaxie richt zich vooral op sport- en crea-doedagen in de paas- en zomervakantie. Kinderen kunnen voor de ganse week ingeschreven worden, maar ze mogen er ook één of enkele dagen uitpikken. Klik hier voor meer informatie over AxieMaxie.

  • WOSPO: Sinds 2012 organiseert Wommelgem Sport (Wospo vzw) tijdens de meeste schoolvakanties sportkampen voor kinderen van 3 tot 16 jaar. Kijk op www.wospo.be¬†voor het volledige aanbod.

  • Koraal jeugdvakanties: Op jeugdvakantie met Koraal? Dat is dingen ontdekken en doen, nieuwe vrienden en vriendinnen leren kennen en vooral veel plezier maken!
    De vakanties worden voorbereid en begeleid door een enthousiast team van gevormde begeleiders. Klik hier voor meer informatie over hun kampen.

  • Sportkampen: Ook verschillende Wommelgemse sportclubs organiseren zelf sportdagen voor de jeugd. De AxieMaxiebrochure bundelt per vakantie alle activiteiten. Begin februari valt de brochure in de bus van elk kind tussen 3 en 14 jaar in Wommelgem.