Vlaanderen Feest!

Wat

Wegens het coronavirus kunnen alle evenementen t.e.m. eind augustus niet doorgaan: klik hier voor de laatste nieuwe informatie 

Muziek op het plein

Jaarlijks, begin juni, brengen de Koninklijke Harmonies 'De Eendracht' en 'De Verbroedering' populaire deuntjes en meer klassiek werk op het podium. Amusement troef dus. Het programma wordt veelbelovend want ook twee gastharmonies zijn op de afspraak. Twijfel niet en geniet van een muzikale namiddag vol verrassende variatie.

Wommelgem Feestivalt

Ieder jaar toveren we de Kerkplaats om tot een heus foodtruckevent met een centrale bar in de feesttent. Iedereen vindt wel z'n gading op zowel culinair als muzikaal vlak.

Vanaf 14 tot en met 01 u. kan je genieten van dit gratis festival. Voor kinderen is er een springkasteel, een grimeer- en tatoeagestand en bij de verschillende foodtrucks krijg je je honger zeker gestild.

Kaartprijskamp

Jaarlijks dagen we je uit voor een heuse kaartprijskamp. Ieder speelt voor zich. De inleg bedraagt 3 euro, met kans op drie hoofdprijzen: waardebonnen van 50, 30 en 20 euro. De inleg wordt verdeeld onder alle prijswinnaars.

Benieuwd naar de programma's? Volg dan zeker onze Facebookpagina.

Melding sluiten

Samen tegen het coronavirus

Een overzicht van alle maatregelen in Wommelgem

Onze diensten helpen je (van thuis uit) verder

  • Mail je vraag naar de dienst of bel naar het onthaal via tel. 03-355 50 50
  • Gebruik zoveel mogelijk de formulieren van het digitaal loket
  • Dienst burgerzaken werkt enkel op afspraak (en enkel voor dringende documenten)
  • De bib opende opnieuw de deuren, mét voorzorgsmaatregelen
  • De werf, BKO en thuiszorgdienst werken verder met de nodige voorzorgsmaatregelen

Heb je hulp nodig of kan je hulp bieden?

Maak gebruik van ons vrijwilligersnetwerk (vb. voor boodschappen, honden uitlaten, sociaal contact). Lees het artikel (klik hier) voor meer info of via tel. 03-355 50 55.

Naar het digitaal loket