Veilig het nieuwe jaar in met de feestbus

Gepubliceerd op dinsdag 3 december 2019 11 u.
Tijdens oudejaarsnacht brengen de chauffeurs van De Lijn je veilig en gratis naar je bestemming en weer thuis. Zeven tramlijnen en tweeëntwintig buslijnen blijven de hele nacht van oud naar nieuw rijden. Het ticket ontvang je via sms. Je hoeft je ticket dus nergens op te halen.

Dankzij de steun van Lokaal Bestuur Wommelgem kan je ook dit jaar gratis gebruikmaken van alle feestbussen en -trams van oud naar nieuw. Na registratie krijg je een e-mail van De Lijn met de instructies voor de activatie van jouw sms-oudejaarsticket. Link naar het registratieportaal vind je hier.

Het sms-ticket is geldig van 31 december 2019 om 18 u. tot 1 januari 2020 om 23.59 u. Je mag dan zo veel verplaatsingen maken als je wil. Per sms-ticket wordt er een kost van 0,15 euro aangerekend door je provider.

Wommelgem kreeg 255 tickets toegewezen. Wanneer dat aantal is overschreden, moet je 4 euro (+ 0,15 euro providerkost) betalen. Wens je niét te registreren dan kan je terecht in de Lijnwinkels of bij de chauffeur om je ticket aan te kopen.

Meer info?

www.delijn.be/oudejaar

tel. 070-220 200 (0,30 euro/min)

www.twitter.com/delijn

www.facebook.com/delijn

Link naar het registratieportaal vind je hier.