Naar inhoud

Registreer je op onze website!

Als bezoeker van www.wommelgem.be kun je je registreren op onze website. Zo creëer je een account waarmee je persoonlijke gegevens en voorkeuren op www.wommelgem.be kunt beheren. Als geregistreerde bezoeker kun je je ook inschrijven op onze gemeentelijke nieuwsbrieven. Je kan je nieuwsbriefabonnement ook zelf via de website beheren.

Je bent lid van een wommelgemse erkende vereniging? Registeer je dan op de website en onderhoud zelf de contactgegevens van je vereniging! Of publiceer de activiteiten van je vereniging helemaal gratis in onze kalender van de website.

Je hebt een handelszaak of bedrijf in Wommelgem? Registreer nu en stel je onderneming geheel gratis voor in onze bedrijvengids.

Volg de onderstaande stappen en word lid van www.wommelgem.be!

Stap I: Het registratieformulier invullen.

Eerst en vooral vul je het registratieformulier op de website in. Enkel dan kunnen we een persoonlijk account voor je aanmaken. De persoonlijke gegevens die je via dit formulier invult, worden enkel gebruikt ter verificatie van je identiteit. Met de gebruikersnaam die je op het registratieformulier invult, kunt je je later aanmelden op www.wommelgem.be. Na het invullen en het versturen van het registratieformulier, volgt er een schermbevestiging. Ondertussen sturen we een e-mail naar het e-mailadres dat je ingevuld hebt op het registratieformulier. In dit bericht word je gevraagd om je persoonlijk account te valideren. Dit doe je door de overeenkomstige link in het e-mailbericht aan te klikken.

Je kunt het registratieformulier hier invullen.

Stap II: De bevestiging van uw persoonlijk account

Klik de link aan in het e-mailbericht dat je van ons ontvangt. Je hoeft dit slechts één keer te doen. Je komt vervolgens op een pagina van de website terecht waar je account gevalideerd wordt. Op deze pagina kun je je ook abonneren op één van onze gemeentelijke nieuwsbrieven. Je kunt je keuzes nadien altijd via de website beheren. Ben je lid van een wommelgemse erkende vereniging en wens je de gegevens van je vereniging op www.wommelgem.be te beheren of wens je de activiteiten die je vereniging organiseert op te nemen in de kalender van www.wommelgem.be? Ook dat kan! Achter de schermen wordt ondertussen een e-mail verstuurd met de gegevens van je persoonlijk account. Met die gegevens kun je je aanmelden op onze website.

Stap III: “Mijn wommelgem”

Heb je de gegevens van je account ontvangen, dan kun je je hier aanmelden op onze website. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de knop “Login”. Je komt dan op de startpagina van onze website terecht. Onder "Mijn Wommelgem" (het onderste icoontje in de verticale balk in de hoofding van onze website) kun je je persoonlijke gegevens en/of de gegevens van je vereniging/bedrijf beheren.

Problemen

Lukt het je niet om te registreren of heb je nog extra vragen? Geef dan een seintje aan de webmaster.