Naar inhoud

Toegang tot het recyclagepark

Toegang met je identiteitskaart

Sinds 5 oktober 2010 kan je als inwoner van Wommelgem alleen nog toegang tot het recyclagepark krijgen met je identiteitskaart. Vergeet die dus zeker niet mee te nemen voor je bezoek aan het recyclagepark.

Je rijdt tot aan de slagboom. Je steekt je identiteitskaart in de daartoe voorziene gleuf van de zuil aan de ingang. Je gegevens worden 'gelezen'. Ben je inwoner van Wommelgem, dan wordt je als dusdanig 'herkend'. De slagboom zal opengaan en je kan op het containerpark rijden.

Tips:
- Hou je identiteitskaart klaar als je op het containerpark toekomt.
- Lukt het lezen van de identiteitskaart niet meteen en verschijnt er een boodschap op het scherm? Haal je identiteitskaart dan uit de gleuf, wrijf eens over de chip om eventuele stofjes te verwijderen en probeer opnieuw.
- Verwittig indien nodig de containerparkwachter.

Eigenaars van een tweede verblijf, verenigingen, scholen, KMO's en bedrijven

De eigenaars van een tweede verblijf, verenigingen, scholen, KMO's en bedrijven krijgen alleen toegang tot het recyclagepark als zij beschikken over een toegangspas. Die moet aangevraagd worden op de gemeentelijke milieudienst. KMO's kunnen de pas ook aanvragen via de website van IGEAN milieu & veiligheid. Voor de pas moet een waarborgsom van 5 euro betaald worden. Die waarborg wordt teruggestort bij inlevering van de kaart.

Inwoners met een andere nationaliteit

De inwoners van Womelgem met een andere nationaliteit ontvangen bij een eerste bezoek aan het recyclagepark een toegangspasje. Zij moeten daarvoor geen waarborg betalen.

Praktisch

Recyclagepark

Gulkenrodestraat 9
2160 Wommelgem


Tel:  Milieulijn IGEAN milieu & veiligheid 03-350 08 14
milieu@igean.be

Openingsuren

 maandag gesloten 
 dinsdag 9 - 12 u. en 13 - 17 u.
 woensdag 13 - 19 u.
 donderdag 9 - 12 u. en 13 - 17 u.
 vrijdag 9 - 12 u.
 zaterdag 9 - 16 u.
 zondag gesloten 

SLUITINGSDAGEN

Meer info