Naar inhoud

Samenstelling personeelsbestand OCMW

Logo

   De medewerkers van het OCMW van Wommelgem kunnen onderverdeeld worden in 4 categorieën:

Personeel van de binnendienst
Personeelsleden die hun taken uitvoeren in het OCMW-gebouw. Daaronder vallen de administratief medewerkers, de ondersteunende diensten (boekhouder en jurist), de dienstverantwoordelijken van de dienst thuis- en seniorenhulp en de dienst kinderopvang, de maatschappelijk werkers en de stafmedewerker.

Personeel van de buitendienst
Personeelsleden die hun taken uitvoeren bij de cliënten die een beroep doen op de thuisdiensten die door het OCMW worden verleend: personeel van de poetsdienst, verzorgenden, technisch assistent.

De sociaal tewerkgestelden, die ter beschikking worden gesteld van tewerkstellingsinitiatieven sociale economie of van private organisaties, zijn werknemers van het OCMW. Hun tewerkstelling wordt via de dienst arbeidsbegeleiding opgevolgd.

Medewerkers met een bijzonder statuut
De onthaalouders maken geen deel uit van het personeelsbestand van het OCMW in strikte zin. Zij hebben niet het statuut van werknemer, maar werken wel onder toezicht en verantwoordelijkheid van het OCMW. De onthaalouders genieten van een eigen sociaal statuut dat hen verschillende sociale voordelen verzekert.

Vrijwilligers
De chauffeurs van de mindermobielencentrale zijn vrijwilligers.

Praktisch

OCMW - Personeelsdienst

Handboogstraat 36 
 


Tel:  03-355 50 50
Fax:  03-353 12 53
info@ocmwwommelgem.be

Openingsuren

Het OCMW is open van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.30 u. en van 13 tot 15 u. en vrijdag van 9.00 tot 12.30 u.

Opgelet: informeer naar de spreekuren van de verschillende diensten.