Naar inhoud

Wommelgem sluit zich aan bij 'Zeker Sporten'

logo Zeker Sporten

Sporten is leuk, maar wat als het eens misloopt? Dan is er het sportpakket van ‘Zeker Sporten’, met advies en een sportverzekering voor het hele gezin. Ook onze gemeente is aangesloten.

 

 

Behoor jij tot één van de honderden mensen die wel eens gaat sporten in Wommelgem om je conditie te onderhouden? Ga je regelmatig fietsen of een toertje lopen op onze Finse piste? Of eens badmintonnen in het gemeentelijk sportcentrum Brieleke? Meer en meer mensen sporten wanneer het hen past. Lekker praktisch, maar wat als je over je grens gaat of nog erger: je voet verstuikt tijdens zo'n partijtje joggen?

Met de sportpakketten van ‘Zeker Sporten’ krijg je deskundig sportadvies, fitte tips en een bijhorende sportverzekering. Advies en hulp op maat van elk profiel dus. Of je nu alleen sport of met het hele gezin, met ‘Zeker Sporten’ geniet je van alle voordelen en heb je een gerust gevoel. Zowel de gezamenlijke als afzonderlijke sportactiviteiten zijn 100% verzekerd. De gemeente biedt je deze verzekering aan via ISB en 'Zeker Sporten'.

Meer info?
www.zekersporten.be/wommelgem

Datum van het bericht: dinsdag 24 oktober 2017