Naar inhoud

Brandweer Zone Rand zoekt vrijwillige brandweerlui

vacature

Update: de vacature voor bijzondere rekenplichtige is verlengd opengesteld. Solliciteren kan dus nog steeds! Brandweer Zone Rand zoekt vrijwillige brandweermannen om het team te versterken. Wil je helpen? Heb je geen schrik om je handen vuil te maken? Ben je een doener en teamspeler? Dan willen ze je er graag bij. 

Als brandweerman wil je mensen helpen, of het nu is door branden te bestrijden, reddingen uit te voeren of technische hulp te verlenen. Een vrijwillige brandweerman is 1 op 4 weken met zijn of haar ploeg van dienst, en wordt dan als eerste opgeroepen bij een interventie. Hoe vaker je beschikbaar bent, hoe beter natuurlijk!

Hoe solliciteren?

Solliciteren kan tot 5 november 2017. Je mailt het inschrijvingsformulier en de nodige documenten in PDF-formaat naar personeelsdienst@brandweer.zonerand.be. Het inschrijvingsformulier hier.

Omdat onze vrijwilligers dicht bij hun post wonen, zijn er selectieprocedures per brandweerpost. Op de website van Brandweer Zone Rand kan je de vacatures van elke brandweerpost bekijken. Een algemene vacature vind je hieronder.

Om te solliciteren voor de functie van brandweerman heb je een federaal geschiktheidsattest (FGA) voor het basiskader nodig. Nog geen FGA? Lees de info of schrijf je in via www.ikwordbrandweer.be.

Ook nog andere vacatures

Brandweer Zone Rand zoekt een beleids- en procescoördinator om ervoor te zorgen dat de verschillende processen en projecten binnen onze organisatie goed op elkaar afgestemd zijn. Strategisch en procesmatig kunnen denken is een must! De volledige vacature kan je raadplegen op de site van Zone Rand.

Daarnaast is de organisatie ook nog op zoek naar bijzondere rekenplichtige, die de financiële middelen van Brandweer Zone Rand beheert. Meer informatie over de voorwaarden die aan deze functie verbonden zijn, vind je op de site van Zone Rand.

 

 

 

Datum van het bericht: donderdag 05 oktober 2017