Naar inhoud
Deze informatie is niet meer actueel!

Combineer energiebesparende maatregelen met de IGEAN-lening

energielening

Renoveren is goed voor het milieu en voor je portemonnee, maar de initiële kosten kunnen wel eens groot uitvallen. Combineer daarom een renovatie-audit met de verschillende premies en bonussen die beschikbaar voor je zijn.

Een energiezuinige woning is een investering in de toekomst. Of je nu verhuurt, huurt of eigenaar-bewoner bent, een energiezuinige woning zorgt voor een veilige en gezonde woonomgeving en bespaart op je vaste maandelijkse kosten. 

Het is beslist: je wil renoveren! Maar hoe begin je daaraan? Je woning energiezuiniger maken is immers een hele opdracht. Daarom kan je de hulp inroepen van een renovatie-audit, die je bij IGEAN kan aanvragen. Tijdens deze audit neemt een expert je woning onder de loep. 

Vaak is het kostenplaatje om te renoveren een heikel punt. Daarom kan je als eigenaar of huurder een goedkope of renteloze energielening bij IGEAN aanvragen. Wanneer de werken uitgevoerd zijn, kan je een premie aanvragen bij Eandis en, afhankelijk van de werken, ook bij de Vlaamse Overheid.  

Om energiebesparende maatregelen een duwtje in de rug te geven, reikt Eandis sinds 2017 totaalrenovatiebonussen uit. Wie minimum drie ingrepen combineert binnen de vijf jaar, ontvangt 1.250 euro extra. De bonuspremie kan zelfs oplopen tot 4.750 euro.

Alle voorwaarden voor de IGEAN-energielening kan je nalezen op de site van IGEAN. Het wooninfopunt helpt je ook graag verder! 

Meer info?
Wooninfopunt
Handboogstraat 36
tel. 03-350 08 08
wooninfopunt@igean.be
Elke woensdagvoormiddag open van 9 tot 12 u.
De maandelijkse avondpermanentie vind je terug op www.igean.be.

Datum van het bericht: dinsdag 15 augustus 2017