Naar inhoud
Deze informatie is niet meer actueel!

Kerstconcert

Kom genieten van de klanken tijdens het kerstconcert

Praktisch

Organisatiecultuurraad
Waar

HH. Petrus-en Pauluskerk

Wanneerdinsdag 26 december 2017
Vandeuren om 19.30 u., start 20 u.
Prijskaarten: 8 euro

Info

Op dinsdag 26 december organiseert de cultuurraad naar jaarlijkse gewoonte het kerstconcert in de H.H. Petrus-en Pauluskerk. Vorig jaar verzorgde een Wommelgeme koren de muzikale invulling van de avond en dit jaar is het de beurt aan een koor van buiten de gemeente. De keuze viel op het Lierse mannenkoor De Netezonen.

Het mannenkoor De Netezonen zal de kerk met hun vierstemmige samenzang verwarmen. Het jaar 2017 is bovendien een feestjaar voor het koor, want ze vieren hun 135-jarig bestaan met een reeks bijzondere concerten. Van Bach tot The Beatles, zo omschrijven ze hun repertoire zelf. Ook Vlaamse of Russisch Orthodoxe liederen brengen ze geregeld ten berde. Toch trekken ze voor het kerstconcert voluit de traditionele kaart, waarbij de samenzang met het publiek uiteraard niet kan ontbreken.

Het koor staat onder leiding van Dirk Baert, die sinds 2014 het dirigentenstokje stevig in de hand houdt. Tijdens het kerstconcert wordt het koor muzikaal ondersteund door hun vaste pianist Mark Knuts, zijn dochter Romy op dwarsfluit, Fries Lefevere op viool, en bij de liedjes die een doedelzakpartij hebben, springt ook Werner Gillis in.

Het wordt dus een gezellige avond om niet snel te vergeten!

KAARTEN
Kaartjes zijn vanaf 1 december te koop bij de dienst vrije tijd in het gemeentehuis (1ste verdieping). Een kaartje kost 8 euro. Daarmee kan je zo’n anderhalf uur genieten van heerlijke koormuziek!

 

 

Meer info

cultuurdienst
tel. 03-355 12 61
cultuurdienst@wommelgem.be